Günlerdir yayın yapamıyordum bloggerdan kaynaklanan sorundan dolayı resimler bir türlü açılmadı vınn danmı blogger danmı bilmiyorum. ve nihayet resimlerime kavuştum :) Tatilimizin yavaş yavaş sonuna da geliyoruz. Ayın başında İsviçre'de olmamız gerekiyor. Rüya gibi bir beldedeyiz Cide'de eğer gelmediyseniz görmediyseniz hayatınızda bir kere gelin görün derim. Özellikle loç bölgesini, ılgara mağarasını, Gideros koyunu,Valla kanyonunu, Ilıca şelalesini. Doğa güzelliğinin en dorukta olduğu bir kasaba. Tarifimize geçicek olursak Türkiye'den getirdiğim yufkalardan sararak hazırlamak istedim ama birbirine yapışmış yufkalar, o yüzden diğer malzemelerle tavada buluştu.
malzemeler
2 adet yufka
8 dilim pastırma
2 adet domates
2 adet sivri biber
1 su bardağı kaşar peynir rendesi
karabiber
hazırlanışı
- Tavayı 1 ym kaşığı margarinle yağlayın 1 adet yufkayı tavaya parçalayarak yerleştirin.
- Üstüne iri doğradığınız pastırmaları, kaşar peynirini, kabuklarını soyup doğradığınız domatesleri ve biberleri serpin en son karabiberini ekleyin.
- Diğer yufkayı parçalayarak pastırmaların üzerini örtün. Alttaki yufka nar gibi kızarınca ters yüz yapın. Alt kısma 1 ym kaşığı margarin koyun diğer kısmıda kızarınca sıcak servis yapın.
4 yorum:
Ellerine sağlık canım.mutlu pazarlar sevgiler,selamlar
:) teşekkür ederim. bir mukabele...
ah benim memleketimin heryanı güzell:)) canım benim tadını çıkar:)) paçanga böreği de hmhmhm yanii çayımın yanıda boşş:))
Denizcim katılıyorum sana mükemmel bir yer burası üzülelim mi sevinelim mi bilemedim çok keşfedilmemiş çok trustik bir yer değil bunun hem artısını (çok bozulmuyor böylelikle)hem eksisini yaşıyor.
hoşcakal canım :)
Yorum Gönder