Çok pratik ve kolay bir davet yemeği. Sade et olarak servis yapacaksanız kağıdıyla beraber servis yapabilirsiniz yanında pilav, patates gibi yan yemek olacaksa ambalajından çıkarıp servis yapın.. Aslında ölçüyede gerek yok misafir sayınıza göre ayarlayabilirsiniz ben yarım kilo etten 4 paket hazırladım tercih sizin. Olabildiğince sade şekliyle tercih ediyorum, kağıt kebabını arzu ederseniz patates, sivribiber gibi sebzeleri de ekleyebilirsiniz..
500 gr kuşbaşı kuzu eti1 su bardağı bezelye1 tane büyük havuç1 su bardağı domates püresi (yazdan hazırladığımız yada rendelenmiş domates)2 ym kaşığı zeytinyağkekikkarabibertuzHavucu doğrayın diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Fırın kağıdının ortasına hazırladığınız eti koyarak ambalajlayın. Kağıdın yanmaması için folyoya sarın. 200C fırında pişirin. (35-40dk sürede benim kebablarım pişmişti kullanacağınız ete görede zaman değişebilir pişme esnasında kontrolü elden bırakmayın)
Nefis bir görüntü ellerine sağlık Sevalcim..
YanıtlaSilİştah kabartan türden olmuş ama bu canısı.
YanıtlaSilEllerine güzel yüreğine sağlık, gecenin bu saatinde zaten bir şeyler yememek için zor tutuyordum kendimi, bunu görmem hiç iyi olmadı benim için :)
Kucak dolusu sevgilerimle..
bir et sever olaraktan bu yemek tam benlik olmuş...
YanıtlaSilharika görünüyor...
canım ellerine sağlık..........
Canım bizde çok severeiz ve sık pişer evde acıktım mı ne ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilenfes bir görüntü gel beni ye diyor adeta.. ellerinize sağlık
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,nefis olmuşlar..porsiyonluk olmasıda ayrı güzel..sevgiler..
YanıtlaSilLeziz olmuş ellerine sağlık.
YanıtlaSilŞu an saat 08.41
YanıtlaSilve olsa rahatlıkla iki tane yerdim:)))))) eline sağlık olsun canım, sevgiler
Çok leziz görünüyor. İştah açıcı gerçekten :) Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilbencede güzel bir davet yemeği olur
YanıtlaSilellerine sağlık çok güzel görünüyor
Eşim çok sever ve çoook güzel yapar :) Harika...
YanıtlaSilBayıldım nefis görünüyor:) ellerinize sağlık
YanıtlaSilişin içine kuzu etide girince tabi ki nefaset artmış,ellerine sağlık.
YanıtlaSilsayende farkli birsey ogrendim ben eti duduklude onceden pisiriyordum.ama pisirmeden de oluyormus demekki.bir de oyle deneyecegim.
YanıtlaSilMmmm..Çok leziz gorunuyor ellerine saglık hemen denemelıyım :)
YanıtlaSilBen de dana etiyle ve hep ön pişirmeli yapıyordum. Ama bu tarifi mutlaka denemek lazım. Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.
YanıtlaSilSevgiler...
Nefis duruyor gerçekten. Elinize sağlık.
YanıtlaSilElinize sağlık, nefis görünüyor
YanıtlaSilLezzetli olur inşallah bizim yaptığımızda :))
YanıtlaSilrestoranlarda yemeğe alışkınızda evde yapmak zorlayacaktır. elinize sağlık.
YanıtlaSil