Bugün biraz yoğunum mezemi ekleyip hemen gitmem lazım. Biz çok beğenmiştik değişiklik arayanlara önerebilirim. Lezzeti tam puan. Afiyetle..
1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
2 kutu ton balığı (tuzlu su içinde olanlardan)
limon suyu (ekşiliğini siz belirleyin)
bir tutam dereotu
karabiber
3-4 yemek kaşığı süzme yoğurt
3-4 yemek kaşığı mayonez
1 türk kahve fincanı kapari
çok az tuz
Ton balığının suyunu süzün çatalla çok iyi ezin. Dereotunu doğrayın balığa ilave edin. Sos malzemelerini çırpın. Balıklara ilave edin çatalla eze eze karıştırın. Kapya biberlere paylaştırarak sarın. Servis tabağına alarak üzerine zeytinyağ gezdirin. İsteğe bağlı kıyılmış maydonoz serpin.
Eline sağlık sağlıklı ve lezzetli bir meze olmuş segiler...
YanıtlaSilÇok lezzetli olmuş ellerine sağlık sevgiler...
YanıtlaSilBalık sofrasına özel çok hafif ve güzel bir meze olmuş,ellerinize sağlık..Çok nefis bir tarif.Yazın balık soframda muhakkak deneyeceğim..sevgiler.
YanıtlaSilnasıl severim kırmızı biberi. Sizinki de nefis görünüyor...
YanıtlaSilHarika görünüyor,lezzeti de eminim öyledir.Ellerinize sağlık!
YanıtlaSildeğişik ve güzel bir tarif canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilharika olmuş kahvaltıda güzel gider eline sağlık canım
YanıtlaSilTek başına bir lezzet şöleni zaten ton balığı. Birde hünerli eller girince işin içine böyle muhteşem lezzetler ortaya çıkıyor. Ellerinize sağlık. :)
YanıtlaSil